Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Eén Clip & Climb beurt kost €12,00- per deelnemer en duurt 90 minuten (*).

De deelnemers worden opgehaald en begeleid door een toegewijde instructeur. Begeleiders van de kinderen (**) kunnen NIET mee in de activiteitenruimte maar hebben wel een ruim zicht en interactie mogelijkheid via een terras.

Maak een reservatie (***) door op een slot in de onderstaande agenda te klikken. Er worden maximum 30 deelnemers toegelaten per slot.

Vrije plaatsen kunnen ter plaatse opgenomen worden maar kunnen niet gegarandeerd worden.

(*) Inclusief uitdeling materiaal, veiligheidsbriefing en begeleiding.(**) Begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar zullen/kunnen uitgenodigd worden om hun kind(eren) te helpen met clippen.(***) Reservaties moeten steeds bevestigd worden. Door het maken van een reservatie ga je akkoord met de geldende regels en het reglement.

Regels en reglement:

  • De minimum vereiste leeftijd van de deelnemers is 4 jaar.
  • Het betreden van de attracties gebeurt énkel onder het toezicht van de door Alpamayo aangeduide instructeur. De ouders/begeleiders van de kinderen kunnen eventueel op het voorziene 'terras' kijken.
  • Ouders/begeleiders kunnen/zullen uitgenodigd worden om hun kind(eren) te helpen met 'clippen' indien ze jonger zijn dan 6 jaar.
  • Het volgen van de initiatie is telkens verplicht (ook bij herhaaldelijk bezoek).
  • Drinken en eten is NIET toegelaten in de ruimte met de attracties.
  • Bagage (handtas, rugzak, ... ) is NIET toegelaten in de ruimte met de attracties: deze kunnen, samen met overtollige kledij, in bewaring gelegd worden of achtergelaten worden bij de ouders/begeleiders.
  • Het is voor de ouders/begeleiders verboden om de ruimte van de attracties te betreden tenzij met uitdrukkelijke toestemming of op uitnodiging van de door Alpamayo aangeduide instructeur.
  • Speciaal schoeisel of kledij is niet vereist maar moeten proper en vrij zijn van modder en/of zand.