Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Eén Clip & Climb beurt kost €12,00- per deelnemer en duurt 90 minuten (*).

De deelnemers worden opgehaald en begeleid door een toegewijde instructeur. Begeleiders van de kinderen (**) kunnen NIET mee in de activiteitenruimte maar hebben wel een ruim zicht en interactie mogelijkheid via een terras.

Maak een reservatie (***) door op een slot in de onderstaande agenda te klikken. Er worden maximum 30 deelnemers toegelaten per slot.

De reservaties worden de dag voordien afgesloten!

Vrije plaatsen kunnen ter plaatse opgenomen worden maar kunnen niet gegarandeerd worden.

(*) Inclusief uitdeling materiaal, veiligheidsbriefing en begeleiding.(**) Begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar zullen/kunnen uitgenodigd worden om hun kind(eren) te helpen met clippen.(***) Reservaties moeten steeds bevestigd worden. Door het maken van een reservatie ga je akkoord met de geldende regels en het reglement.

De mogelijkheid om te reserveren is (tijdelijk) opgeschort tot we duidelijkheid hebben over wanneer we terug mogen openen en onder welke condities.

Regels en reglement:

  • De minimum vereiste leeftijd van de deelnemers is 4 jaar.
  • Het betreden van de attracties gebeurt énkel onder het toezicht van de door Alpamayo aangeduide instructeur. De ouders/begeleiders van de kinderen kunnen eventueel op het voorziene 'terras' kijken.
  • Ouders/begeleiders kunnen/zullen uitgenodigd worden om hun kind(eren) te helpen met 'clippen' indien ze jonger zijn dan 6 jaar.
  • Het volgen van de initiatie is telkens verplicht (ook bij herhaaldelijk bezoek).
  • Drinken en eten is NIET toegelaten in de ruimte met de attracties.
  • Bagage (handtas, rugzak, ... ) is NIET toegelaten in de ruimte met de attracties: deze kunnen, samen met overtollige kledij, in bewaring gelegd worden of achtergelaten worden bij de ouders/begeleiders.
  • Het is voor de ouders/begeleiders verboden om de ruimte van de attracties te betreden tenzij met uitdrukkelijke toestemming of op uitnodiging van de door Alpamayo aangeduide instructeur.
  • Speciaal schoeisel of kledij is niet vereist maar moeten proper en vrij zijn van modder en/of zand.