kinderfeestje

Formule klimmen (€12)

Voor de prijs van €12 (**) per kind mag er 2 uur geklommen worden. Na de inspanning is een dessertbuffetje (donuts, brownies, eclair ... ) en een frisdrankje voorzien. Als afsluiter bieden we nog een ijsje aan.

Formule Clip 'n Climb (€17)

Voor de prijs van €17 (**) per kind mag er deelgenomen worden aan een Clip 'n Climb sessie (van 1,5 uur). Na de inspanning is een dessertbuffetje (donuts, brownies, eclair ... ) en een frisdrankje voorzien. Als afsluiter bieden we nog een ijsje aan.

formule klimmen kan enkel op

- woensdag van 14u tot 16u (*)

- zaterdag van 10u tot 12u

- zondag van 10u tot 12u

formule CnC kan enkel op

- woensdag in de sessie van 14u00 (*)

- woensdag in de sessie van 15u30 (*)

- zaterdag in de sessie van 10u30

- zondag in de sessie van 10u30

meer info over klimmen

Klimgordels voor de klimmers én begeleiders en zekeringsapparaten zijn inbegrepen en krijg je ter beschikking.

Het is aangeraden één volwassene/begeleider per 2 of 3 kinderen te voorzien om te zekeren.

In een korte initiatie leren we op een veilige en correcte manier te zekeren zodat er verder zelfstandig geklommen of geboulderd kan worden.

meer info over Clip 'n Climb

De deelnemers worden opgehaald en begeleid door een toegewijde instructeur. Begeleiders van de kinderen (**) hoeven NIET mee in de activiteitenruimte maar hebben wel een ruim zicht en interactie mogelijkheid via een terras.

(**) Begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar zullen/kunnen uitgenodigd worden om hun kind(eren) te helpen met clippen.

Tijdig reserveren is dus de boodschap.

(*) niet op woensdag tijdens de schoolvakanties

(**) Nieuwe prijzen geldig vanaf 1/1/2020. Voor de reeds bevestigde reservaties voor 30/12/2019 blijft de oude prijs van resp. 12 / 16 € per deelnemer gehandhaafd.